dinsdag, april 25, 2006

gezonde beweging promoten

Een nieuwsbrief die een gezonde levensstijl promoot, die wil je toch delen met anderen?

... Een goede gezondheid is niet alleen goed voor de werknemer, maar ook voor de werkgever.
In samenwerking met Atena vzw zet ik, Gella Vandecaveye, jouw werknemers aan tot bewegen! Atena vzw en ikzelf willen bedrijven met de Beweegmobiel - een mobiele teststudio die sinds mei 2005 Vlaanderen doorkruist - een aantrekkelijk project aanbieden, dat werknemers kan motiveren om iets aan hun conditie te doen.
Onderzoek heeft uitgewezen dat werknemers die voldoende bewegen, naast fitter en gezonder, ook productiever zijn en minder arbeidsdagen verzuimen.

... Na een succesvolle persvoorstelling op 20 maart laatstleden zullen Atena en ikzelf, in opdracht van Partena-Onafhankelijk Ziekenfonds Vlaanderen en i.s.m. een aantal
partners, in 2006 met twee Beweegmobielen langs Vlaamse bedrijven trekken om er in het kader van de campagne “En hoe fit is je bedrijf?” de werknemers te testen
op hun fitheid. De Beweegmobielen komen ’s morgens het bedrijfsterrein opgereden
met een professioneel team van beweeg- en voedingsadviseurs.
...
Word het fitste bedrijf van Vlaanderen en neem nu deel! Alle bedrijven die op dit project intekenen, kunnen deelnemen aan onze wedstrijd, waarbij jaarlijks met de nodige media-aandacht de titel “Het fitste bedrijf van Vlaanderen” wordt uitgereikt.
Achter deze link vindt u een document waarin het project meer gedetailleerd wordt voorgesteld: wat bieden wij? Wat kan u als bedrijf verwachten?
...
EN HOE FIT IS JE BEDRIJF? Is een campagne die loopt ism Becel
Pro-activ, Scarlet, Passage Fitness First, Knorr Vie, Diet Centers Group, MSH en
Mercator.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home