woensdag, mei 03, 2006

Ghent Expats Night - health insurance in Belgium

Health insurance in Belgium: check via www.ghent-expats.be.

Op 11 mei aanstaande vindt weer de Ghent Expats Night plaats, die voor het 2e jaar op rij wordt gesponsord door Partena OZV.

Het eerste gedeelte start om 16 uur en omvat een seminar ten behoeve van HR-mensen die professioneel te maken hebben met expats. De sprekers op dit seminar zijn onder andere :

  • Nicky Dries van Sirva (een van de grootste relocators) die het over de werk-gezinsbalans zal hebben,
  • Peter Caekebeke van het sociaal secretariaat Partena, die het zal hebben over detachering in het licht van de nieuwe Europese verordening 883/2004 die -zodra alle uitvoeringsverorderningen gepubliceerd zijn- voor aanzienlijke wijzigingen in de Europese mobiliteit zal zorgen.

Het tweede gedeelte start om 18 uur, met een gemeenschappelijke drink die het HR-event uitleidt en tegelijk het social event inleidt. Daarna volgen er twee presentaties in het Engels, ten behoeve van de individuele buitenlandse expats:

  • om 19 uur een uiteenzetting over Belgische bankdiensten ten behoeve van expats (door ING)
  • om 19.30 uur een uiteenzetting over de Belgische ziekte- en invaliditeitsverzekering ten behoeve van expats (door Partena OZV)
  • Om 20 uur begint de receptie en het eignelijke social event.

Frank Beke, burgemeester van Gent, zal omstreeks half negen zijn steun aan dit initiatief uitspreken.
Afsluiting omstreeks 22 uur, na een "lucky draw" tombola.

Registeren kan via de website www.ghent-expats.be.

1 Comments:

At 12:21, Anonymous Anoniem said...

Een kleine opmerking: ik heb niets met Sirva te maken, ik ben onderzoeksassistente aan de Vrije Universiteit Brussel en heb onderzoek verricht naar expats vorig jaar.

Ondertekend,
Nicky Dries

 

Een reactie posten

<< Home