maandag, september 25, 2006

rusthuis kost veel

Dat een verblijf in een rusthuis duur is, krijgt nog maar eens bevestiging. De standaard laat weten dat een opname in een rusthuis makkelijk een pak meer dan 1.000 euro per maand kost. Prijzig dus.. Tegelijk krijg je de raad om vanaf je twintigste maandelijks 110 euro langs de kant te zetten om op je oude dag geen financiële besognes te moeten hebben over de betaling van je rusthuisfactuur.
Tijd om een nieuwe verzekering uit de grond te stampen? Naast de hospitalisatieverzekering voorzien in een rusthuisverzekering? De zorgverzekering onderneemt een poging maar laat ons eerlijk zijn, met de forfaitaire tussenkomst van 125 euro, gelinkt aan residentiële zorg, per maand voorzien we weinig financiële ruimte.
Heb ik nu net een gat in de markt gevonden (google.be vindt alvast nog geen invulling van de zoekopdracht rusthuisverzekering ;-))?
Hoe sta jij als jongere of als senior tegenover het rusthuis? Heb jij er nu al financiële kopzorgen rond? Of denk ook jij als baksteenbewuste Belg dat de verkoop van je huis je oude dag wel zal kunnen financieren?
Veel vragen, inderdaad maar ik heb zelf nog niet veel antwoorden..
Tip: contacteer de rusthuisinfofoon. Zij kunnen je vragen van antwoord voorzien én zorgen voor het beste advies.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home