maandag, oktober 30, 2006

reisverzekering niet nodig


Er zullen alweer een pak mensen in de val lopen: wie een reis boekt bij een touroperator, wordt vaak uitgenodigd om daar meteen ook een reisverzekering af te sluiten. Een bijkomende verzekering voor dringende medische hulp in het buitenland is nochtans niet nodig. Die hebt u immers al: via je ziekenfonds. Binnen je voordelenpakket heb je bij wijze van spreken een all-in pakket die zowel financiële als repatriëringssteun kan bieden.
Een extra verzekering nemen is enkel relevant als je andere risico’s wil verzekeren, zoals reisannulatie of diefstal van bagage. Voor dringende medische hulp in het buitenland hoef je alvast niets extra te betalen: heb je meteen wat extra te spenderen in de après-ski... Belangrijk is ook te weten dat de reisverzekering(en) enkel gedekt worden als ze op een skipiste plaatsvinden. Skiën buiten de piste doe je op eigen risico (de kleine lettertjes weet je wel..)
Sla er de folder "neem je ziekenfonds mee op reis" nog es op na voor je afreis. De look ziet er zomers uit maar de inhoud doet het ook perfect in de winter ;-).

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home