woensdag, november 29, 2006

vrijerstest

Surf naar http://www.laura.be/ en doe er de interactieve vrijerstest. Op basis van 10 vragen krijg je een persoonlijke score en kan je je vrienden of lief uitdagen om beter te doen.
De vrijerstest is een handig hulpmiddel om te weten hoe ‘veilig’ hun vriendje of vriendinnetje is. Van iedereen die ze uitdagen krijgen ze namelijk de score in hun mailbox.
De vrijerstest is niet het enige vernieuwende initiatief in het kader van de Laura-campagne 2006.
Weg met droge voorlichtingsboekjes. De meest innovatieve communicatiemiddelen worden ingeschakeld. Een podcast over veilig vrijen, op hun eigen ludieke wijze aan mekaar gepraat door Wim Oosterlinck en Heidi Lenaerts (de goeie ouw stubru tijd dus!). Tijdens het programma bellen zij een aantal mensen op om te praten over veilig vrijen, hun eerste keer of relaties in het algemeen. De podcast is enkel te downloaden via de website http://www.laura.be/.
Naast de podcast worden nog een aantal vernieuwende technieken gebruikt, waaronder een Messenger Bot. Iedere keer dat jongeren zich aanmelden bij Windows Live Messenger krijgen ze een vraag over veilig vrijen. Wie fout antwoordt krijgt het juiste antwoord toegestuurd met daarbij een verwijzing naar de website. En als laatste worden maar eventjes 750.000 condooms klaargestoomd om uit te delen. slik!.
Het volledige dossier vind je via Demotte, als dat niet sexy is...

update: vind ik vandaag op tweb toch wel hoe je kindjes maakt zeker. fijn fijn fijn.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home